maja
Število prispevkov : 74 Age : 46 Location : Lucija Registration date : 03/08/2007
| Naslov sporočila: Re: Zala z veliko nadimki Pet Dec 07, 2007 5:54 pm | |
| No evo, pa nam je ratalo, da smo se srečali! Slikice so lušne, ko jih bom uspela sestaviti v album, pošljem povezavo. Tana je bila super srečna, da se je toliko nalaufala in naigrala. PS, Čeprav so bile štiri štirinožne "babe" na kupu, je bilo menda v ponedeljek prav lepo vreme...he he | |
|
Luca
Število prispevkov : 26 Age : 39 Location : Portorož, Ljubljana Registration date : 03/08/2007
| Naslov sporočila: Re: Zala z veliko nadimki Sre Nov 21, 2007 4:13 am | |
| Evo nas! Lahko se zmenimo za naslednji vikend - konec al pa zacetek mesca, kakor vzames Mi bomo dol! Hmm..mislim, da imam se shranjeno telefonsko, tako da poklicem drugi teden, bo v redu? Lp obema, T. in L. | |
|
maja
Število prispevkov : 74 Age : 46 Location : Lucija Registration date : 03/08/2007
| Naslov sporočila: Re: Zala z veliko nadimki Čet Nov 15, 2007 9:50 am | |
| Hej hej punce!! Mi smo z "delom" t.j. sezono razstav končali in smo za vikende načeloma fraj. Kdaj se kaj vidimo? Pozdravček, Tana in Maja | |
|
Luca
Število prispevkov : 26 Age : 39 Location : Portorož, Ljubljana Registration date : 03/08/2007
| Naslov sporočila: Zala z veliko nadimki Sob Avg 04, 2007 12:57 pm | |
| Caaaau, sem Zala, prava punčka (zdaj mi pravijo že baba), ki zelo zelo rada prespi dolge ure na Lucini postelji. Sicer je moj pravi lastnik Gorazd, ki je malenkost bolj strog od Luce, ampak tudi njega z nedolžnim in lepim pogledom z lahkoto omehčam. Kot ste verjetno vsi grebenarčki, sem tudi jaz precej trmasta in imam rada prav. Kaj pa oni vejo... Naj se še malo pohvalim (saj veste, dobro blago se samo hvali). Sem res lepa in prijazna kuža, čeprav včasih zaradi strahu rada malo porenčim - sploh zdaj, ko moram pazit še na malo navihanko Thandeko - ampak s tem ne mislim nič hudega. Sem mirna, odkar imam družbo imam malo manj miru, tako da se kar veliko igram in moram reči, da mi zelo paše. Hvala, Tika, za tvojo malo lepotico, dobro jo bom vzgojila.. Naj vas za konec vse povabim na igro - grebenarčke imam namreč zelo rada, tako da se vas ne bom bala..rada se gledam v ogledalu Prav lep pozdravček vsem bratcem, sestricam, nečakom, nečakinjam, sedanjim in upam bodočim prijateljem in..moji mami Cori. | |
|
Sponsored content
| Naslov sporočila: Re: Zala z veliko nadimki | |
| |
|