maja
Število prispevkov : 74 Age : 46 Location : Lucija Registration date : 03/08/2007
| |
Snezka Admin
Število prispevkov : 133 Location : Ljubljana Registration date : 02/08/2007
| Naslov sporočila: končno Ned Avg 05, 2007 12:56 pm | |
| Stanka in Buč Že nekaj časa vaju hočem videti, pa mi ne uspe vaju srečati v naši soseski...prosim javi mi telefon...da se dobimo... ali pa kar pokliči 041384486 lp Snežka | |
|
Teo
Število prispevkov : 76 Location : Celje Registration date : 03/08/2007
| Naslov sporočila: Re: Ljubljančan se predstavi Sob Avg 04, 2007 11:24 pm | |
| Zdravo Stanka in zdravo Buč! Dobrodošla na forumu. Upam, da bo šefica foruma čimprej odprla rubriko 'Galerija', da se vsi lepotci grebenarji in lepotice grebenarke lahko predstavijo v vsej svoji lepoti. Pomoč pri objavi fotografij bo najbrž administratorka foruma objavila v kratkem. Zagotavljam ti, da ni težko. Teo | |
|
Stanka
Število prispevkov : 19 Age : 58 Location : Ljubljana Registration date : 03/08/2007
| Naslov sporočila: Ljubljančan se predstavi Sob Avg 04, 2007 10:19 pm | |
| Pozdrav vsem grebenarjem od Madžara po rodu, sicer pa že dve leti Ljubljančana BUČA. Moje polno ime je Bulawayo Baobab Bushman . Sem mladi gospod, ki pa se še vedno rad poigra s svojimi krdelniki, še raje pa s psi, ki jih srečam na sprehodih. Vse imam rad, čeprav sem v začetku previden. Ne maram le sosedovih višavcev, ker me vedno pozdravljata z lajanjem. Če me ne bi moja gospodarica zadržala, bi jima že pokazal, kako se je treba obnašati do postavnejših gospodov. Tudi mačke so popolnoma nepotrebne zverine, zato jih pridno preganjam. Le preblizu ne smem, da ne dobim klofute po smrčku . Nekaj šol imam že za seboj, zato vem, kako se moram obnašati. Skoraj vedno. Včasih me kakšna malenkost premoti, a le za kratek čas. Ker potem moja šefica ni zadovoljna z mano. To me pa užalosti. Edino kar me ujezi in užali, je kopanje. Kako potem smrdim, krdelniki me pa hvalijo, kako dišim. Nimajo pojma. Pa sem nekaj časa užaljen. Samo kratek čas. Toliko za prvič. Sliko pa bom dodal, ko se bo moja šefica naučila uporabljati računalnik Vaš BUČ in Stanka | |
|
Sponsored content
| Naslov sporočila: Re: Ljubljančan se predstavi | |
| |
|