| Dermoidni sinus | |
|
|
Avtor | Sporočilo |
---|
maja
Število prispevkov : 74 Age : 46 Location : Lucija Registration date : 03/08/2007
| Naslov sporočila: Dermoidni sinus Tor Okt 16, 2007 9:27 am | |
| | |
|
| |
Banzai
Število prispevkov : 4 Age : 42 Location : okolica LJ. Registration date : 02/04/2008
| Naslov sporočila: Re: Dermoidni sinus Ned Avg 24, 2008 2:50 pm | |
| Živjo,
zanima me, če ima kdo morda kakšne informacije o psih, ki so bili operirani; imajo oz. se lahko pričakuje kakšne težave ali ti psi živijo popolnoma normalno življenje in odstranitev DS na kasnejše življenje ne vpliva?
Hvala. | |
|
| |
maj18
Število prispevkov : 8 Location : Ljubljana Registration date : 19/12/2007
| Naslov sporočila: Re: Dermoidni sinus Tor Avg 26, 2008 2:17 pm | |
| Moj Tamba je bil operiran že mladiček. Junija letos je dopolnil drugo leto in zaenkrat ni bilo nobenih zdravstvenih težav. Na poseg spomni le majcena brazgotina, ki pa jo vidimo le tisti, ki vemo zanjo. Upam, da tako ostane! Je pravi pasji dobrovoljček in nas vse spravlja v smeh. Nismo si želeli psa za razstave, ampak smo si želeli psa ( izključno rodezijskega grebenarja!) za našega najboljšega prijatelja. Lep pozdrav in obilo užitkov z vašimi pasjimi lepotci! [img] | |
|
| |
Marulek
Število prispevkov : 94 Registration date : 05/08/2007
| Naslov sporočila: Re: Dermoidni sinus Čet Avg 28, 2008 8:58 am | |
| Tudi jaz vem za kuža, ki ima operiran dermoidni sinus in sedaj nima nobenih zdravstvenih težav in ima lepo in zadovoljno življenje. Mislim, da "blažje" oblike DS, ki so pravočasno odkrite in operirane, niso težava za hišnega prijatelja. Pri vzreji pa se je treba vprašati za nosilce, če se pogosto (v vsakem leglu) pojavlja. LP MŠ
| |
|
| |
Banzai
Število prispevkov : 4 Age : 42 Location : okolica LJ. Registration date : 02/04/2008
| Naslov sporočila: Re: Dermoidni sinus Pet Avg 29, 2008 9:48 am | |
| Živjo, hvala obema. Koliko časa pa pes potem okreva (približno)? | |
|
| |
maj18
Število prispevkov : 8 Location : Ljubljana Registration date : 19/12/2007
| Naslov sporočila: Re: Dermoidni sinus Pet Avg 29, 2008 2:11 pm | |
| Tamba je imel manjši hematom, ki mu ni delal nobenih težav. Bolj se je nam smilil zaradi "bule". Koliko časa je trajalo pa ne vem. Operiran je bil že predno smo ga sploh videli, ko smo ga odpeljali domov je bil star dobrih 8 tednov, nato pa še približno 3-4 tedne, da je "bula" izginila. Koliko pa je vaš grebenar star? Lep pozdrav! | |
|
| |
Banzai
| Naslov sporočila: Re: Dermoidni sinus Pet Avg 29, 2008 3:42 pm | |
| Živjo,
jaz še nimam grebenarja, trenutno mi delajo družbo trije pesjani (dve šarpejki in tibetanski terier), načrtujem pa nakup (tajskega) grebenarja nekoč v prihodnosti in trenutno nabiram informacije po internetu. | |
|
| |
Banzai
| Naslov sporočila: Re: Dermoidni sinus Čet Nov 06, 2008 8:18 pm | |
| Ok, še eno vprašanje. Ve kdo morda kako pogost je DS pri RRjih brez grebena? | |
|
| |
posestvo ugar
Število prispevkov : 1 Registration date : 26/02/2009
| Naslov sporočila: Re: Dermoidni sinus Čet Feb 26, 2009 1:07 pm | |
| Prosim, če mi lahko kdo svetuje kje imajo izkušnje z operacijo dermatoidnega sinusa. | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov sporočila: Re: Dermoidni sinus | |
| |
|
| |
| Dermoidni sinus | |
|